T’interessa una de les

PROFESSIONS MÉS DIVERTIDES MAI ABANS INVENTADES?

Si és així, estàs al lloc adequat!

Què és una Silent Adventure?

Silent Adventures és una empresa nova i única de tours de Silent Disco, nascuda al Festival Internacional Fringe d’Edimburg i que avui arriba a Catalunya. Però, en què consisteix? És un flash mob, és una Silent Disco, és un passeig amb ritme pels carrers de Catalunya. A cada participant se li lliuraran uns auriculars especials de Silent Disco i seguiran al seu amfitrió mentre se’ls acompanya durant 60 minuts en aquesta boja i divertida aventura de ball per Catalunya. Combinem cançons, humor, ball i pallassades de flash mob per crear una experiència increïblement estimulant i motivadora. Està sent un èxit rotund, i podem presumir d’obtenir qualificacions de cinc estrelles en totes les actuacions que hem dut a terme durant l’any al Regne Unit. Quines ganes d’iniciar la nostra activitat a Catalunya durant les properes setmanes!

Forma part de Silent Adventures a Catalunya

Estem en plena recerca de talents per incorporar-se al nostre equip
d’animació. Si ets una persona extrovertida, plena d’energia i creus que tens el que es necessita per ajudar els nostres tours, o fins i tot convertir-te en un dels nostres amfitrions, ens encantaria saber de tu.

Fes un cop d’ull a les diferents opcions a continuació…

Amfitrió

Converteix-te en l’estrella de l’espectacle! Estem buscant persones extrovertides, extravagants i amb un toc de excentricisme per liderar i coreografiar els nostres tours, escollir les cançons i, en resum, fer de les nostres aventures alguna cosa inoblidable per a la nostra audiència.

Guia & Comercial / RR.PP.

Els nostres guies són claus per cuidar, motivar i guiar el grup, instigant els moviments de ball i aconseguint que la Silent Adventure no decaigui en cap moment. A més, els nostres guies tenen l’opció d’exercir també de comercials i relacions públiques a comissió, promovent els tours a la zona.

Instructor de Fitness

Ets un instructor de fitness qualificat i amb ganes d’oferir una activitat de fitness realment única? Estem buscant col·laboradors fitness per involucrar-los en les nostres Silent fitness Adventures, i ens encantaria coneixe’t.

Ens encantaria conèixer-te!

Si ets extrovertit, amb una energia desbordant i creus que tens el que es necessita per ajudar en els nostres tours, o fins i tot convertir-te en un dels nostres amfitrions, ens encantaria saber de tu.